The Glitch Mob lansează cel de al doilea album

Love, Death, Immortality  publicat pe data de 11 februarie este prima lansare a celor de la The Glitch Mob, de la EP-ul We Can Make The World Stop din 2011, care s-a bucurat de un adevărat succes atât în rândul vizualizărilor de pe Youtube, cât şi în topurile muzicale din întreaga lume.
Cei de la The Glitch Mob (edIT, Boreta şi Ooah) au declarat că au început să lucreze la acest nou capitol din povestea lor odată cu terminarea ultimului lor turneu, în 2011. Aceştia au explicat de asemenea şi că această pauză semnificativă s-a datorat analizării detaliate şi stricte a fiecărei melodii în parte, tot aceştia implicându-se în fiecare pas al creării albumului, de la coperta acestuia, producţia şi regia show-ului live, pâna la comunicarea cu fanii, fiind foarte activi pe reţelele de socializare în ciuda pauzei muzicale.
“Acest album este despre viaţă, despre poveştile şi experienţele care ne-au legat pe toţi trei în acest proiect. Fiecare piesă transmite o emoţie, o anumită poveste, însa lăsăm la latitudinea fiecărui ascultător să le interpreteze în felul în care doreşte.” , au declarat cei din trupă.
Aceştia promit un turneu exploziv pentru promovarea albumului, cu un nou conţinut din punct de vedere vizual, dar totodată cu un mix între piesele vechi şi cele noi, din punct de vedere muzical. 🙂

Tracklist:
1. Mind Of A Beast
2. Our Demons (feat. Aja Volkman Reynolds)
3. Skullclub
4. Becoming Harmonious (feat. Metal Mother)
5. Can’t Kill Us
6. I Need My Memory Back (feat. Aja Volkman Reynolds)
7. Skytoucher
8. Fly By Night Only (feat. Yaarrohs)
9. Carry The Sun
10. Beauty Of The Unhidden Heart (feat. Sister Crayon)

 

 

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©[current-year] KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?