MTV televizează Tomorrowland 2014

Festivalul Tomorrowland va celebra a 10-a sa aniversare în faţa a milioane de telespectatori după ce MTV a anuntat ca va televiza evenimentul în luna August, sub forma a două emisiuni speciale a câte 60 de minute fiecare.

 

Megafestivalul belgian aflat la a 10-a ediţie şi care se va derula de-a lungul a două weekend-uri, respectiv 18-20 iulie şi 25-27 iulie, va fi difuzat pentru prima oară de cele 60 de canale internaţionale ale celor de la MTV, aducând în faţa a peste 550 de milioane de telespectatori din întraga lume nume mari ale muzicii electronice precum Tiesto, Armin van Buuren, Diplo, Skrillex şi mulţi alţi artişti de renume. Festivalul nu va fi transmis live sau integral, prin urmare va trebui să aşteptăm câteva zile premierea show-urilor din luna August, la fel ca în cazul bine-cunoscutei emisiuni MTV World Stage.

 

Astfel, cei de la MTV vor demonstra încă o dată că EDM-ul face parte din reperoriul programului lor muzical şi speră să atragă fanii acestui gen şi nu numai, în ciuda duratei de numai 2 ore a difuzării evenimentului. 🙂

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©[current-year] KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?