FEED ME revine în această primăvară

Jon Gooch, cunoscut mai bine sub numele de Feed Me, a confirmat recent pe contul său de Facebook că este pe ultima sută de metri cu două noi EP-uri, care vor fi urmate de un album şi alte noi materiale din partea Spor şi Seventh Stitch, alte două alter-ego-uri cu care artistul de identifică. Deşi EP-urile Feed Me au fost planificate iniţial pentru Crăciunul anului 2013 şi luna Ianuarie a acestui an, ne bucurăm totuşi că vom avea în sfârşit ocazia să ascultăm ce anume a pregătit entru noi în tot acest timp.

 

Britanicul, care a întreţinut atmosfera săptămana trecută la un eveniment al celor de la Creative Monkeyz în Cluj,  a lansat acum 5 luni un LP extraordinar, având un track-list de 15 piese, intitulat Calamari Tuesday, care a fost mai mult decât pe placul fanilor Feed Me.

De asemenea, Gooch a anunţat că va lansa noi materiale sub numele alias-urilor sale experimentate în drum&bass, Spor şi Seventh Stitch, fapt care nu face decât să bucure fanii lui şi a acestui gen de muzică.

Vă invit să ascultaţi Blue Girl , o piesa cunoscută a lui Spor, pentru a vă face o idee asupra a ceea ce urmează să fie lansat. 🙂

1 Comment
  1. Cosmin Stănescu 1 year ago

    Uite ca am ajuns asta pagina web despre FEED ME revine în această primăvară –
    PirateFM Blog, cautand despre maramu. Acum iti spun ca faci treaba super.
    iti recomand sa cunosti si pagina web http://cazare-maramures.net o pagina despre tara maramuresului.
    Multam

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©[current-year] KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?