DOC şi Ombladon : război în versuri !

În ultimele zile fanii rap-ului românesc asistă în faţa unui “scandal” ( de prost gust, după părerea mea ) între pionierii acestui gen în România , DOC ( CTC ) respectiv, Ombladon ( Parazitii ) .

Totul a început, în urmă cu o săptamână, la un concert Parazitii susţinut în clubul Goblin din Vama Veche, unde Omblandon a aruncat vorbe/versuri grele la adresa lui DOC, care recent a semnat cu cei de la HaHaHa Production. Momentul a fost filmat, iar video-ul a devenit în scurt timp un viral pe internet.

Ei bine, după acest “atac” de 16 secunde, membrul CTC îi răspunde lui Omblandon de asemenea în versuri, cu piesa de tip “diss” de 4 minute, intitulată “Praf”. Din nou, mi se pare penibil acest mod de a răspunde al lui DOC, care a ales să se închidă imediat în studioul celor de la HaHaHa, pentru a face o piesă ofensatoare, la oftică.

Desigur, nu tuturor le convine ideea colaborarii lui DOC cu cei de la HaHaHa,chiar şi eu accept cu greu acest lucru, însă după un timp îndelungat în această industrie te găndeşti să mai faci şi un ban. Pentru aceia care chiar nu pot să înghită acest fapt, nu pot decât să spun că nimeni nu a avut ceva de zis în ceea ce îl priveste pe Cheloo, colegul lui Omblandon, care a luat bani buni în urma unei emisiuni, în care era apreciat pentru ca ” îşi spunea părerea sinceră”, când de fapt nu făcea altceva decât să fie un bădăran ( o spun din experienţă proprie :)) ). Pe lângă asta, a cântat cu Smiley şi din nou nimeni nu a avut nimic de comentat.

În ceea ce mă priveşte eu ascult muzica amândurora, fie ea nouă sau veche ( veche in cazul celor de la Parazitii care nu au mai scos un album de ani de zile :)) ), însă situaţia de faţă nu poate decât să imi lase un gust amar, până la urmă cei doi sunt pe treburi diferite şi prea se bat în piept cu ce ştiu ei să facă mai bine.

CIne căştigă războiul rimelor ? EI bine, amândoi ! 🙂 Puţină reclamă nu strică niciodată, nici de o parte nici de cealaltă.

În ceea ce ma priveşte, nu am nimic cu niciunul, dar voi rămande la DOC, pentru că în final, e vorba de atitudine şi versuri, nu doar de înjurături, consumate cu plăcere din păcate de majoritatea ascultatorilor. 🙂

1 Comment
  1. Darius 4 years ago

    E o diferenta in a colabora cu unu din HaHaHa(Smiley) si a semna cu HaHaHa(DOC) oricum eu tin cu Ombladon, pe langa faptul ca canta mai bine e si mai vechi si talentat, DOC e penibil dupa parerea mea, s-a comportat ca un copil mic, comercialul naibii.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©[current-year] KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?