Cedry2k revine !

Iubitorii rap-ului românesc au primit o veste neaşteptată : Cedry2k revine în lumea muzicii ! Vestea a fost dezvăluită chiar de el, în noul promo postat pe canalul artistului de Youtube, dar şi pe contul său de Facebook.

În video-ul de aproximativ 2 minute, artistul român explică, acapella, în versuri, faptul că îi este imposibil să renunţe la rap şi enumeră motivele pentru care se întoarce în industria rap-ului. Mai mult. sfârşitul acestui promo ne relevă şi că va lansa un nou album pe data de 12 octombrie 2014, în Silver Church Bucureşti.

În urmă cu 2 ani, Cedry2k şi-a anunţat retragerea, odată cu lansarea ultimului său material discografic, intitulat sugestiv, “Clipa schimbării”, după o activitate de aproximativ 12 ani. în acest moment, nu ne putem gândi decat la faptul că poate el a renunţat la rap, însă rap-ul nu a putut renunţa la el.

Ne bucurăm să îl reauzim pe Cedry2k şi aşteptâm cu nerăbdare lansarea noului album şi, de ce nu, un turneu prin ţară. Aveam din nou nevoie de mesajele puternice ale MC-ului, în aceste “vremuri” în care rapper-ii uită de ce se află pe scenă şi ajung într-un final să se întreacă în diss-uri. 😀

 

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©[current-year] KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?